31 227 604 300

Onze mensen


Een goede, tweedehands landbouwmachine kopen is geen sinecure. Daar hangt heel veel vanaf: uw oogst én uw inkomen. U moet erop kunnen vertrouwen dat u de machine echt op tijd binnen hebt. Gebruiksklaar voor het seizoen. En uit een betrouwbaar ‘nest’. Dus wilt u weten met wie u zaken doet. Mogen wij ons even voorstellen?

Julian Boom

Julian begon in 1996 als in- en verkoper van landbouwmachines voor Beukeveld Exports. Deze handelsonderneming in tractoren vroeg Julian vanwege de toenemende vraag naar oogstmachines. Julian timmerde flink aan de weg en startte in 2000 Agramex als aparte tak van sport. Als inkoper en eigenaar reist hij veelvuldig door Europa voor de inkoop van goede, tweedehands landbouwmachines. Door zijn jarenlange werkervaring als monteur weet Julian de passende machines eruit te selecteren.

Hij is rechtstreeks te bereiken op 06 - 5477 4920 of via e-mail: info@agramex.com

Lukas Castricum

In 2017 is Lukas ons team komen versterken als in- en verkoper van landbouwmachines voor Agramex Export. Hij is gespecialiseerd in Hakselaars, Combines, Verreikers en aanverwante Agrarische apparatuur. Als inkoper reist hij door heel Europa op zoek naar goede, tweedehands landbouwmachines.

Hij is rechtstreeks te bereiken op 06 -2393 2219 of via e-mail: LC@agramex.com.

Medewerkers

Agramex Export bv is gevestigd in Wieringerwerf. Hier zorgen onze medewerkers voor het laden en lossen en schoonmaken van de machines. Middels het inhuren van ervaren monteurs kan, wanneer u dat wenst, de machine bedrijfsklaar gemaakt worden.